bordtennis på gata
Fint, å sitte med utepilsen mens andre er aktiv...
På en mate dannet sola lysstripene rund de. De var morsomt å observere. Virket som en velplanlagt lysshow. Til slutt jeg kunne ikke motstar å fange dette og håper at de to tilgir meg;)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger40
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_587187} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Mona P.

Artig gatefoto! Det som er med på å sette prikken over ien, er jo nettopp hvordan sola lager disse lysstripene. Er helt sikker på at du er tilgitt. Godt sett! :)
Lars Ivarson F.

les det du skriv om korleis du oppfatta motivet, og syns du har fanga det fint i svart kvitt, men sjølv ville eg ha snitta andreleis..nemleg rett før benken til venstre..flotters
Kirsten H.

Lysstripene som omgir personene gjør mye for dette bildet. Jeg ville kuttet litt på venstre side, men det går nok under kategorien "smak og behag".
mvh Kirsten
Lars Morten B.

Tøfft gatefoto her ja. Lyset og skyggene gjør mye for dette bildet. Samtidig som selve motivet er fartsfyllt og bevegelig. Veldig usikker på kutt her. Prøver å se det for meg, men kommer frem til at det kan absolutt forbli som det er. Noe med motivet og bevegelsen som gjør at jeg foretrekker det midtstillt slik som det er...men det er smak og behag. Liker bildet jeg. og jeg er sikker på at de to karene har tilgitt deg;)

Mvh,

Lars M
Jan G.

Midtstillingen har med spillet å gjøre, det må være balanse i bordtennis. Velg fint hvordan lyset danner konturene på de to og de andre elementene i bildet, bilene og papirdunken, er med å skape den rette gatestemningen.
Mvh Jan
Bjarte W.

Herlig gatefoto med flott bruk av lys og skygger. Liker det lave standpunktet.

- Bjarte
Roar K.

Blir man lei av å slå ballen fram og tilbake på bordet så kan man jo forsøke å treffe søppelkassa.
Et bilde dominert av lys og skygger.
Utepils og bordtennis - da lurer jeg jo litt på hvor du har vært?

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu